1 Juni is het precies 25 jaar geleden dat wij de deuren van ons restaurant voor het eerst openden voor gasten. En dit willen we met U vieren! De gehele maand juni bieden bieden wij een aantrekkelijk 3 gangen jubileum menu aan voor 25€. Verder hebben wij gedurende een jaar een spaaractie. Voor iedere 20€ die U bij ons besteedt, krijgt U 1 punt. Hiermee kunt U sparen voor prijzen.

Verder bieden wij U deze zomer een 3 gangen vroege vogelmenu  voor 18,50€ aan als U vóór 19.30 bij ons bent. Uiteraard kunt U de gehele avond kiezen van onze uitgebreide  à la carte  kaart.

Op deze site kunt u onze à la carte kaart en onze menu´s vinden. Verder kunt u zien waar wij ons bevinden en hoe u kunt reserveren. Als u deze pagina vanaf een telefoon of tablet bekijkt, dient u op het blokje van 4 puntjes onder het logo te  klikken om het keuzemenu te openen. Hier klikt u dan op het item dat u wilt raadplegen.

Ons restaurant bevindt zich in een heerlijk autovrij straatje vol met restaurantjes. In Calpe kan  het vrij winderig zijn, maar door de ligging , is onze straat redelijk beschut en  kunt U rustig buiten van een heerlijk diner genieten.

Deze zomer zijn wij op zaterdags gesloten. Vanaf november zijn wij weer 7 dagen per week open.

Hopelijk zien wij U binnenkort in restaurant Por Qué No?